– Bredemadgård

Til salg

Vi har ofte ponyer til salg. Vi bestræber os på, at vores heste er velopdragne og passet med smed og vaccinationer når de tager herfra, og når vi sælger en connemarapony følger der altid et medlemsskab af connemaraforeningen med, så nye ejere kan få en introduktion til, hvad det er for en pony de har købt. Vi leverer også gerne de ponyer vi sælger over hele landet, samt det nordlige Tyskland og det sydlige Sverige. Alle vores ponyer fremvises gerne efter aftale.
Vi ser meget gerne, at vi kan komme til at holde kontakten med de ponyer vi sælger, og kan følge med i, hvordan det går dem. Hvis du har eller har haft en pony der har været gennem os, så kontakt os gerne, vi er altid glade for at høre fra tidligere ponyer.
Vi tager også gerne andres ponyer på vores salgsliste, send os en mail med billeder, kontaktoplysninger og en lille beskrivelse, så kommer de på.
Hvis du leder efter en connemarapony og vi ikke lige har hvad du mangler er du også velkommen til at kontakte os, vi hjælper gerne med at finde ponyen for dig.
Vores ponyer fodres med foder fra Brogaarden.

I øjeblikket har vi følgende ponyer til salg
Pt ingen – hold øje med denne side

Skriv et svar

Senest opdateret

22/5 Faith er oprettet
7/6 2018
Conaire Mór er oprettet
23/10 2017
 Graces beskrivelse og C-nummer er tilføjet hendes side
9/8 2017
Indlæg om årets kåring tilføjet, resultater under Grace, Donna og Cilla opdateret