– Bredemadgård

Udlån

På nuværende tidspunkt har vi ingen ponyer til udlån.

5 kommentarer til Udlån

 • Hej jeg sad og kiggede på connemara hjemmesiden og faldt over jeres stutteri. Jeg har en datter på 11år som springer LA på C-plan. Hun har 1ér som er en irsk connemara. Vi er faldet pladask for racen og har besluttet at kigge efter endnu en connemara. Denne gang dog udlån. Vi søger en pony primært til spring. Min datter modtager dressur undervisning en gang om ugen v. Karen Brunn og spring undervisning en gang om ugen v. Hans Ley. Vi er tilknyttet Aalestrup ridecenter. Hvis i vil vide lidt mere om hvem vi er kan i se på facebooksiden Klara Øskov Olesen. Glæder mig til at høre fra jer.
  Mvh Mette

  • Hej Mette

   Undskyld det sene svar. Jeres kommentar var røget mellem en masse spamkommentarer vi har fået, så det er et rent tilfælde at jeg fik opdaget den, det var heldigt 🙂
   Har I nogen bestemt i tankerne? Pt har vi desværre ikke en der kan springe med det samme. Vi har en der lånes ud til avl eller let dressur, og så har vi en hest hvor udlån måske kunne komme på tale, det er vi ikke helt færdige med at overveje, men hun er over ponymål, så jeg satser på, at hun ikke er aktuel. Derudover har vi to hopper på 5 som endnu ikke er tilredne, kun ryttervante.
   MVH Theresa

 • Hej😊 Jeg har en veninde der leder efter en pony til udlån. Den behøver ikke kunne det store men skal være tilredet! Min veninde er 12 år men hun har redet siden hun var lille så hun har grundridninhen på plads😉 Hun kan også springe men det behøves ponyen ikke kunne men hun vil godt øve det med ponyen. Den skal ikke være for gammel. Jeg håber i kan hjælpe min veninde🙏🏻

  Kh Gry

  • Hej Gry. På nuværende tidspunkt har vi ikke rigtig nogen der passer til kriterierne. Vi har en pony der skal tilrides i løbet af foråret, som derefter kan være til udlån til en ambitiøs rytter. Men hun er som sagt ikke tilredet endnu. Ellers har vi kun en der er vokset over mål, der måske vil kunne passe kriterierne. Hun står dog pt stille pga vejret og oversvømmet ridebane.

 • Kære Theresa – vi er interesseret i at låne/på sigt evt købe en ældre connemara, der er nem at have med at gøre – skal anvendes primat som skovturs- hygge og nydehest af min datter på 9 og jeg selv. 150-155 cm ville være at foretrække. Vi bor ved Svendborg og har tilgang til en skøn stald med øvrige connamaras, skov og strand lige i nærheden samt bane, vi kan bruge 25 meter længere henne ad vejen.
  Har i nogen, der kunne være spændende for os at se på?
  vh Anna og Laura Holmgaard, Svendborg (tlf 22610018)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senest opdateret

23/10 2017 Graces beskrivelse og C-nummer er tilføjet hendes side
9/8 2017
Indlæg om årets kåring tilføjet, resultater under Grace, Donna og Cilla opdateret