Banner with logo and name of Auriklen Connemara

Landsskuet 2019

Første weekend i juli drog vi, traditionen tro, afsted til Landsskuet i Herning. Vi måtte desværre melde Bernie fra da hun var halt i dagene op til skuet. Derfor havde vi kun Grace med, og så havde Mathilde Ice med.

Og Grace skuffede absolut ikke – endnu engang opnåede hun fløj i sit hold af 5 hopper, 24 point og ærespræmie samt udnævnelse som Skuets Bedste Connemara, med – selvfølgelig – en fantastisk god beskrivelse. Ice opnåede flotte 22 point, hvilket vi er virkelig godt tilfredse med. Han viste sig virkelig fra sin bedste side under bedømmelserne.
Yderligere deltog også Hedehusets Durrus, som sidste år var til bedækning hos Jamiro. Det har resulteret i hingsteføllet Videkærs Saigon, som fulgte med Durrus til Herning. Hun blev tildelt 23 point og ærespræmie, mens både hun og Saigon blev udtaget til fælleskonkurrencerne for Skuets Bedste Følhoppe og Skuets Bedste Føl henholdsvis.

Connemaraponyerne deltog i show sammen med New Forest, Dartmoor og Welsh, hvor 5 af de udstillede ponyer deltog. Deriblandt Grace og Ice. Ice endte dog ikke med at deltage i showene lørdag, mens showet fredag desværre endte med at ikke at blive til noget som følge af en misforståelse.
Clare red sit første show på Grace, og det gik såmænd også rigtig fint – omend hun måtte en tur i gruset lørdag morgen på grusbanen, da Grace blev bange for bifaldet til showet før os. Heldigvis havde Pernille fat i hende i en snor, så skaden endte ikke med at være så stor, og selvom hun blev forskrækket var hun klar på en tur mere senere på eftermiddagen i den store ring.

Alt i alt blev det til nogle rigtig fine resultater for os her på stutteriet – og ikke mindst nogle hyggelige dage i fantastisk selskab.


Udgivet

i

af